Haza > Termékek > Aszinkron Motor > IE magas hőmérséklet Motor

Magas hőmérsékletű környezetben használata IE sorozat a villanymotor

Magas hőmérsékletű környezetben használata IE sorozat a villanymotor
IE sorozat elektromos motor a magas hőmérsékletű környezetben használható Bevezetés: 1. füst áttételes Motor elfogadására a fejlett tervezési. A magas hőmérsékletű szigetelés anyagok használata biztosítja a motor, a magas hőmérséklet környezet biztonságos működését. 2. füst olajfolt motorok használ a megerősített szigetelés...
Termék részletek:

A magas hőmérsékletű környezetben IE sorozat villanymotor használata

Bevezetés:
1. füst áttételes Motor elfogadására a fejlett tervezési. Magas hőmérsékletű szigetelés materialsensures biztonságos üzemeltetését magas hőmérsékletű környezetben a motor használata.
2. füst olajfolt motorok használata megerősített szigetelés, magas hőmérsékletű és páratartalmú környezetben hosszú távú működés biztosítása érdekében.
(3) a füst olajfolt motorok használ magas-pontosság és magas hőmérsékletű csapágyak és a zsír, győződjön meg arról, hogy alacsony zaj- és rezgésvédelem.

Vám

S1

Citification

CE

Relatív páratartalom

≤90%

Névleges feszültség

380V

Környezeti hőmérséklet

-15℃ ~ 80℃

Gyakorisága

50 Hz-es, 60Hz

Védettség

IP55, IP56

Szigetelési osztály

H, C

Hengsu üzemek az egyik vezető kínai gyártók és szolgáltatók szakmai, azaz a gyártási sorozat elektromos motor magas hőmérsékletű környezetben használható. Az egyik a híres elektromos motor márkák kínálunk Önnek kedvező áron. Üdvözöljük vásárolni a minőségi elektromos motor gyártott-ban Kína, és ellenőrizze az árlista, a mi gyár.

Hot Tags: azaz sorozat-elektromos motor a magas hőmérsékletű környezetben használja a szállítók Kína, a gyár, a márkák, árlista, Ár, gyártott-ban Kína, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: