Haza > Termékek > Aszinkron Motor > IE magas hőmérséklet Motor

Füst olajfolt S1 vám SF H fennsík elektromos Motor, a nagy tengerszint feletti magasság

Füst olajfolt S1 vám SF H fennsík elektromos Motor, a nagy tengerszint feletti magasság
Füst olajfolt S1 vám SF H fennsík elektromos motor a nagy magasságban magas hőmérsékletű motor fő technikai követelményeknek: 1. S1 terhelhetősége. 2. a motorok névleges teljesítménnyel 380V / 50HZ. A feszültség és a frekvencia felhasználók követelményei szerint módosítható. 3. a motorok Szigetelési osztály H 180℃, és ez...
Termék részletek:

Füst olajfolt S1 vám SF H magaslati fennsík a villanymotor

Magas hőmérsékletű motor legfontosabb technikai követelmények:
1. az S1 Terhelhetősége.
2. a motorok névleges teljesítménnyel 380V / 50HZ. A feszültség- és users'requirements megfelelően módosítható.
3. a motorok Szigetelési osztály H 180℃, és tud is lenni megszokott szerint users'requirements-C-osztály 200℃ magas szigetelő szintig. Például: 200℃ vagy 400℃.
4. nagy túlterhelés kapacitás. A motor ellenáll a névleges terhelés, amely tart 1 min. alacsony sebességű 160 %-os teljesítmény jó, alacsony fordulatszám-nyomaték, sima, és nem kúszik jelenség.

Vám

S1

Tengerszint feletti magasság

≤1000m

Relatív páratartalom

≤90%

Névleges feszültség

380V

Környezeti hőmérséklet

-15℃ ~ 80℃

Gyakorisága

50 Hz-es, 60Hz

Védettség

IP55, IP56

Szigetelési osztály

H, C

Gazdaságok Hengsu egyike a vezető kínai gyártók és szolgáltatók szakmai gyártási füst olajfolt s1 vám sf h fennsík nagy magasságban a villanymotor. Az egyik a híres elektromos motor márkák kínálunk Önnek kedvező áron. Üdvözöljük vásárolni a minőségi elektromos motor gyártott-ban Kína, és ellenőrizze az árlista, a mi gyár.

Hot Tags: füst olajfolt s1 vám sf h fennsík elektromos motor a nagy magasságban cégek Kínában, gyári, márkák, árlista, Ár, gyártott-ban Kína, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: