Haza > Termékek > Aszinkron Motor > Az IE2 Motor

2,2 kW Y2 YE2 sorozatú AC elektromos motor

2,2 kW Y2 YE2 sorozatú AC elektromos motor
Termékleírás Y2 Háromfázisú aszinkron elektromos motor Y2EJ sorozat (IP54) Az elektromágneses fék háromfázisú aszinkron motorja Y2 sorozatú (IP54) háromfázisú aszinkron motorból származik. A keret száma 63-tól 250-ig, azaz 12-es keretszám. A teljesítmény tartomány 0,12 ... 45 KW.
Termék részletek:

termékleírás

Y2 háromfázisú aszinkron elektromos motor
Az Y2EJ sorozatú (IP54) elektromágneses fék háromfázisú aszinkron motorja Y2 sorozatú (IP54) háromfázisú aszinkron motorból származik. A keret száma 63-tól 250-ig, azaz 12-es keretszám. A teljesítménytartomány 0,12 és 45 KW között van. Az elektródszám 2.4.6.8 összesen 68 specifikációt tartalmaz. Ez a sorozat motor teljesítménye, beépítési mértéke, szigetelési fokozat, munkamód, hűtési mód és alkalmazási feltétel megegyezik az Y2 sorozattal. Az előadói szabványok a JB / T8680-2008. Ez a sorozat motorja a Q / HDJ01-2008 szerint az Y2EJ sorozat (IP44) elektromágneses fék háromfázisú aszinkron motorjának műszaki feltételei.
Elektromágneses fék névleges feszültsége: Csak a 71-100 képkeret DC99V, 112-200 DC170V.
Az Y2EJ sorozatú motor elsősorban a gyors leállításra, a szépen mozgó, gyakran induló, csúszásgátló eszközökre, például emelőgépekre, szállítószerszámokra, színes csomagológépekre, pringting gépekre, élelmiszeripari gépekre, építőipari gépekre, asztalos gépekre, reduktív gépekre, fémkohászati ​​gépek, kovácsoló gépek stb.

Modell illusztráció:
lengyelek
Vasmag hosszúságú kód ("S" rövid, "M" közepes, "L" nagyméretű)
A keret középmagassága (mm)
Kiegészítő elektromágneses fék kódja
Fék kód
Az aszinkronmotor kódja


Y2EJ sorozat (IP54) elektromágneses fék háromfázisú aszinkron motor jellemzője és működése

Az Y2EJ sorozat (IP54) elektromágneses fék háromfázisú aszinkron motorjának statikus és forgórésze Y2 sorozat általános használata, a csatolt elektromágneses vas egyenesen áramolható. A háromfázisú áramforrás csatlakoztatása közben az elektromágneses vas energiát nyerhet, és a mágneses vonzerő előidézheti az armatúrát, hogy elkülönítse a tárcsafék súrlódási felületét a statikus súrlódás-fázistól, majd forgassa a mágneses nyomaték hatása alatt. levágja a villamos energiát, a mágneses vas is hatalmon kívül marad, és a mágnes vonzereje is veszteség lesz, majd a fékrugó kipufogása alatt az armatúra felveszi a kapcsolatot a tárcsafékkel, és előfordul a súrlódási nyomaték és a motor végső leállítása. Az állórész pozíciójának a motor leállítása után történő megváltoztatásához a motorlezárást a készülék felengedésével észlelhetjük, az eljárást a kioldó csavar forgatásával. Két speciális csúszóblokk, és a kölcsönös elmozdulást úgy alakítja ki, hogy elkülönítse a tárcsaféket a statikus súrlódási alfázisból.

9, Működési feltételek
10, Magasság: Legfeljebb 1000 méter tengerszint feletti magasságban.
11, Relatív páratartalom kevesebb, mint 90%.
12, elérhető típus
Elektromos motor
Keret H63 - 315, 2/4/6/8 oszlop, Névleges teljesítmény: 0.12KW-200KW
B3 / B5 / B14 / B35 / B34 szerelés; Szerelési méretek az IEC60034 szabvány szerint.


electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg


Hengsu Holdings az egyik vezető kínai gyártók és beszállítók szakmai gyártó 2.2kw y2 ye2 sorozatban ac elektromos motor. Mint az egyik legismertebb villanymotor márka, ésszerű áron kínálunk Önnek. Köszönjük, hogy megvásárolta Kínában gyártott minőségi villanymotort, és gyárunkkal ellenőrizze az árlistát.
Hot Tags: 2.2kw y2 ye2 sorozatú ac elektromos motor beszállítók Kínában, gyár, márkák, árlista, ár, készült Kínában, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: