Haza > Termékek > Aszinkron Motor > Az IE2 Motor

Aszinkron motor Három fázisú indukciós elektromos motoros rácsos motor

Aszinkron motor Három fázisú indukciós elektromos motoros rácsos motor
Helyszíni feltételek Az Y2 sorozatú motorok szinte minden alkalmazáshoz alkalmasak és kielégítően működnek -20 ° C és +40 ° C közötti hőmérsékleten, és 1000 méter magasságban tengerszint feletti magasságban. Hőmérséklet és szigetelés A Mátrix szigetelőrendszerét 155 ° C- , működtetett osztály ...
Termék részletek:

A webhely körülményei

Az Y2 sorozatú motorok szinte minden alkalmazásra alkalmasak, és kielégítően működnek -20 ° C és + 40 ° C közötti hőmérsékleten és 1000 méter magasságban tengerszint feletti magasságban

Hőmérséklet és szigetelés

A Maters szigetelőrendszerét F osztályú (155 ° C), B osztályú (80K) működtetéssel tervezték. Ami rávilágít a motor élettartamára és megbízhatóságára.

Hűtés és szellőzés

A szabványos hűtési módszer teljesen lezárt ventilátor hűtéssel (TEFC) van, az IEC60034-6 IC411 szerint. A normál motorok sugárirányú műanyag ventilátorokkal vannak felszerelve.

Védelmi osztály

A standard védelmi fokozat az IP55. Az IP55 burkolat teljes szivárgást és porvédelmet biztosít. Nagyobb védettségi fokozat áll rendelkezésre

Motorvédelem

A motorok PTC, PT100, pl. Tekercselés és csapágyhőmérséklet esetén felszerelhetők

mérés, valamint egyéb típusú védelem kérésre.

  Feszültség és frekvencia

A szabványos feszültség és frekvencia 380V 50Hz, és minden egyes feszültségre 200-660V tartományba esik, 50-es frekvencián. A motorok kielégítően működnek a névleges feszültség ± 5% -os eltéréseivel .

Rezgés

Az YE2 motorokat az A rezgésosztályra tervezték, a B rezgésosztályt kérésre elérhető.

A terminál doboz helye

A keret tetején vagy jobb oldalán lévő kapocsléc a szabványos YE2 motor.

Minőségbiztosítás

Az ISO9001 dokumentált minőségbiztosítási rendszerrel összhangban az első formatervezéstől a végtermékig szigorú minőségi eljárások figyelhetők meg.

Motor működési rendszer

Ez a motor sorozat működési rendszere S1 folyamatos üzemelésre.


electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg

1. Fizetési idő : TT, L / C

2. Szállítási határidő : kb. 30 nappal a beérkezés után.

3. Elfogadjuk   egyedi igények szerint.

4. A kiválasztás irányelvei: Általában kiválaszthatunk Önnek egy olyan gépet, amely Önnek valamilyen információval rendelkezik, mint például az arány / a motor sebessége / a szerelési méret / nyomaték stb.   

5. Ha a minimális rendelési összeg meghaladja a 10000 dollárt, előnyben részesítjük.

A Hengsu Holdings az egyik vezető kínai gyártó és szállító szakosodott az aszinkron motoros háromfázisú indukciós elektromos motoros mókuskó motor gyártásában. Mint az egyik legismertebb villanymotor márka, ésszerű áron kínálunk Önnek. Köszönjük, hogy megvásárolta Kínában gyártott minőségi villanymotort, és gyárunkkal ellenőrizze az árlistát.
Hot Tags: aszinkron motor háromfázisú indukciós elektromos motor mókus ketrec motor beszállítók Kínában, gyár, márkák, árjegyzék, ár, Kínában készült, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: