Haza > Termékek > Aszinkron Motor > Az IE2 Motor

CE Jóváhagyva 0.12kw-315kw Y2 sorozatú háromfázisú aszinkron elektromos motor

CE Jóváhagyva 0.12kw-315kw Y2 sorozatú háromfázisú aszinkron elektromos motor
CE Jóváhagyva 0.12kw-315kw Y2 sorozat Háromfázisú aszinkron elektromos motor Y 2-es sorozatú háromfázisú aszinkron motor Y sorozatú motor A termék korszerűsítése, a teljesen zárt, ventilátoros hűtésű indukciós motor általános célú. Ez volt a legújabb termék a 90-es években, általános szintje ...
Termék részletek:

CE Jóváhagyva 0.12kw-315kw Y2 sorozatú háromfázisú aszinkron elektromos motor


Y 2-es sorozatú háromfázisú aszinkron motor Y sorozatú motor a termék korszerűsítése, a teljesen zárt, ventilátoros hűtésű indukciós motor általános célú.

Ez volt a legújabb termék a 90-es években, a teljes szintje a 90-es évek elején ugyanazokat a termékeket érte el külföldön. A termék a gazdaságos tóparti területekre, például szerszámgépekre, vízszivattyúra, ventilátorra, kompresszorra vonatkozik, alkalmazható közlekedéshez, keveréshez, nyomáshoz, mezőgazdasági gépekhez, élelmiszerekhez és más típusú gyúlékony, robbanásveszélyes vagy korrozív gázok kivételével.
      Y2 sorozatú háromfázisú aszinkron motor telepítési mérete és teljesítménye megfelel az IEC és a német DIN42673 szabványos és Y sorozatú motoroknak, IP54 védettségi fokozatú, az IC41l hűtési módszere folyamatosan üzemel (S1). Az F szigetelési osztály és a B osztályú hőmérséklet-mérés (a 315 L2-2, 4355 kivételével) valamennyi F-osztályt értékeli, és megkérdezi az értékelési terhelési zajindexet.
Y2 sorozatú háromfázisú aszinkronmotor névleges feszültsége 380 V névleges frekvencia 50 Hz. 3 KW a következő kapcsolat Y, más teljesítmény   delta kapcsolat   . Motor a helyszínen legfeljebb 1000 m-t; A környezeti levegő hőmérséklete évszakokkal változik, de legfeljebb 40   ° C; A környezeti levegő minimális hőmérséklete -15   ° C; A nedves hónap átlagos magas relatív páratartalma 90%; Ugyanakkor ez a hónap nem magasabb, mint a legalacsonyabb átlaghőmérséklet 25   ° C.


electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg

Hengsu Holdings az egyik vezető kínai gyártók és beszállítók szakmai gyártási ce jóváhagyott 0.12kw-315kw y2 sorozat három fázisú aszinkron elektromos motor. Mint az egyik legismertebb villanymotor márka, ésszerű áron kínálunk Önnek. Köszönjük, hogy megvásárolta Kínában gyártott minőségi villanymotort, és gyárunkkal ellenőrizze az árlistát.
Hot Tags: ce jóváhagyott 0.12kw-315kw y2 sorozat háromfázisú aszinkron elektromos motor beszállítók Kínában, gyár, márkák, árjegyzék, ár, Kínában készült, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: