Haza > Termékek > Aszinkron Motor > Az IE2 Motor

Y2 132S2 2 Alumíniumház háromfázisú aszinkron motor

Y2 132S2 2 Alumíniumház háromfázisú aszinkron motor
Y2-132S2-2 alumínium ház háromfázisú aszinkron motor A Hanzle Electric Motors, Inc. fejlesztési stratégiája alapján "A csúcstechnológia elfogadása és a globális piac feltárása" alapján három termelési bázist épített Kínában a kereslet kielégítése érdekében mind a hazai és a ...
Termék részletek:

Y2-132S2-2 alumínium ház háromfázisú aszinkron motor A Hanzle Electric Motors, Inc. fejlesztési stratégiája alapján "A csúcstechnológia elfogadása és a globális piac feltárása" alapján három termelési bázist épített Kínában a kereslet kielégítése érdekében mind a hazai, mind a külföldi piacokon. A Hanzel Electric Motors, Inc. a három K + F központban és az egyetemekkel közös tudományos projektekkel folytatott kutatásaink során nem csak nagy és speciális villanymotorok, hanem nagyfeszültségű, nagy hatékonyságú és kiváló minőségű motorok, Y2 132S2 2 alumíniumház háromfázisú aszinkron motor.

Termékeink 40 nagy sorozatban mintegy 11 000 fajta típust tartalmaznak, mint például az Y2 132S2 2 alumíniumház háromfázisú aszinkron motor, YE2, YE3, Y3, YX3, HM2, 1L, 1AL, YD, YT, YEJ, YEN, YZR, YVP , YPT, YB, YB2, YH, YB-H, YKK, YKS nagy feszültség, robbanásbiztos stb.

Y2 132S2 2 alumínium ház háromfázisú aszinkron motor A Hanzel Electric Motors, Inc. alapítása óta számos alkalmazást fejlesztett ki és gyártott motorokat, és több ezer fogyasztó számára szerte a világon. A Hanzel Electric Motors kiemelkedő teljesítményt és hosszú távú szolgáltatást kínál az igényes, ipari erőforrás-alkalmazásokhoz.

A Hanzel Electric minőségi motorokat gyárt, és ezt értjük. Bízhat bennünket abban, hogy kivételes teljesítményű motorokat szállítunk, amelyek hosszú távú kiszolgálást biztosítanak az Ön ipari alkalmazási igényeinek megfelelően. Y2 132S2 2 alumínium ház háromfázisú aszinkron motor, Motorkerékpárunkat egy nagy modern gyártóüzemben tervezték és gyártották a legkorszerűbb gyártási technikákkal és minőségi előírásokkal rendelkező magasan képzett gyártók. A motor tervezésénél és / vagy gyártásánál megbízható, kiváló szolgáltatást nyújtunk. A Hanzel Electric által gyártott minden motor 100% -os vége a tesztelésnek, hogy biztosítsa a kiváló minőségű és maximális teljesítményt.

Y2 132S2 2 alumínium ház háromfázisú aszinkron motor, Mivel az elmúlt években sikeresen találkoztunk a nemzetközi piacon, a Hanzel termékei már több mint 30 országban válnak elérhetővé. Minőségünknek köszönhetően az APK tanúsítványai: CQC, ISO9001 (minőségellenőrzés), ISO14001 (környezet), CE (Európa) és SABS (S. Africa), ISO tanúsítvány.

electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg

Hengsu Holdings az egyik vezető kínai gyártók és beszállítók szakmai gyártási y2 132s2 2 alumínium ház három fázisú aszinkron motor. Mint az egyik legismertebb villanymotor márka, ésszerű áron kínálunk Önnek. Köszönjük, hogy megvásárolta Kínában gyártott minőségi villanymotort, és gyárunkkal ellenőrizze az árlistát.
Hot Tags: y2 132s2 2 alumínium ház háromfázisú aszinkron motor beszállítók Kínában, gyár, márkák, árlista, ár, Kínában készült, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: