Haza > Termékek > Aszinkron Motor > IE3 motort

Nagy hatékonyságú osztályok Elektromos motorok IE3

Nagy hatékonyságú osztályok Elektromos motorok IE3
IE3 nagy hatékonyságú, energiatakarékos, kiváló minőségű villanymotor CE minősített IE3 nagy hatékonyságú energiatakarékos nagy teljesítményű villanymotorok előnye a magas hatásfok, hosszú élettartam, energiatakarékosság, magas indítónyomaték, alacsony zajszint, kis vibráció, nagy szakítónyomaték, megbízható. ..
Termék részletek:

IE3 nagy hatékonyságú energiatakarékos kiváló minőségű elektromos motor CE minősítéssel


Az IEC előírja az elektromos berendezésekre vonatkozó előírásokat nemzetközileg elismert szabványok létrehozása céljából. Az egész világon az elektromos hajtásegységek felelősek az összes előállított villamos energia 30% -40% -áért. Az energiafogyasztás legfeljebb kétharmadát meg lehetett takarítani a szabványok alapos végrehajtásával.

A legfrissebb uniós jogszabályok azt jelentik, hogy az összes elektromos hajtásegységnek meg kell felelnie a minimális követelménynek.

Három kategória alkotja ezeket a szabványokat. Ők:silicon steel sheet 600 470.JPG


lamination machine.JPG


lamination sheet.JPG


elektromos motor china rotator.jpg


electric motor installation.JPG


elektromos motor Kínából készült fából készült csomagolás
IE3-1 _ ??. Jpg

IE3-1 _ ?? 1.jpg

Hengsu Holdings az egyik vezető kínai gyártók és beszállítók szakszerű gyártási nagyhatékonyságú osztályok elektromos motorok ie3. Mint az egyik legismertebb villanymotor márka, ésszerű áron kínálunk Önnek. Köszönjük, hogy megvásárolta Kínában gyártott minőségi villanymotort, és gyárunkkal ellenőrizze az árlistát.
Hot Tags: nagy hatékonyságú osztályok elektromos motorok ie3 beszállítók Kínában, gyár, márkák, árlista, ár, Kínában készült, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: