Haza > Termékek > Aszinkron Motor > IE3 motort

Hatékonysági osztályok az IEC line motorokhoz

Hatékonysági osztályok az IEC line motorokhoz
IE3 nagy hatékonyságú, energiatakarékos, kiváló minőségű villanymotor CE minősített IE3 nagy hatékonyságú energiatakarékos nagy teljesítményű villanymotorok előnye a magas hatásfok, hosszú élettartam, energiatakarékosság, magas indítónyomaték, alacsony zajszint, kis vibráció, nagy szakítónyomaték, megbízható. ..
Termék részletek:

IE3 nagy hatékonyságú energiatakarékos kiváló minőségű elektromos motor CE minősítéssel

Szabványos IEC Line Motors (IEC 60034-30-1)

2014 márciusában megjelent az IEC 60034-30-1 szabvány. Ez felváltja az IEC 60034-30: 2008 szabványt, amely a háromfázisú indukciós motorok számára három hatékonysági szintet határoz meg. A frissített IEC 60034-30-1 szabvány mostantól a negyedik IE4 hatékonysági szintet tartalmazza. Továbbá a 8-pólusú motorok és a kibővített teljesítménytartomány is szerepel a szabványban.Hatékonysági osztályok


Az IEC 60034-30-1 szabványban az alábbi hatékonysági osztályokat definiálják az indukciós motorokhoz (IE = International Efficiency:


silicon steel sheet 600 470.JPG


lamination machine.JPG


lamination sheet.JPG


elektromos motor china rotator.jpg


electric motor installation.JPG


elektromos motor Kínából készült fából készült csomagolás
IE3-1 _ ??. Jpg

IE3-1 _ ?? 1.jpg

A Hengsu Holdings az egyik vezető kínai gyártó és szállító az IEC line motorok hatékonysági osztályainak gyártásában. Mint az egyik legismertebb villanymotor márka, ésszerű áron kínálunk Önnek. Köszönjük, hogy megvásárolta Kínában gyártott minőségi villanymotort, és gyárunkkal ellenőrizze az árlistát.
Hot Tags: Hatékonysági osztályok IEC line motorok beszállítói számára Kínában, gyárban, márkában, árlistában, árban, Kínában, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: