Haza > Termékek > Aszinkron Motor > MS alumínium Motor

CE bizonyult alumínium héj réz ellenállás villanymotor tekercselés

CE bizonyult alumínium héj réz ellenállás villanymotor tekercselés
CE bizonyult, alumínium héj réz kanyargós ellenállás elektromos motor MS sorozat alumínium gránát motorok rendelkeznek egy halom jellegét meghatározza, mint a nagy hatékonyságú és energia-megtakarítás, nagy nyomatékra, kiváló teljesítményt, alacsony zaj és rezgés, kompakt szerkezet, megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és stb...
Termék részletek:

CE bizonyult alumínium héj réz kanyargós ellenállás elektromos motor

MS sorozat alumínium gránát motorok van egy halom jellegét meghatározza mint magas hatékonyság és energiatakarékos, nagy nyomatékra, kiváló teljesítményt, alacsony zaj és rezgés, kompakt szerkezet, megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és stb.
MS sorozat alumínium ház motorok működési feltételei azonosak Y2 sorozat, miközben energia hatékonyság besorolási fokozatnál a standard kínai nemzeti szabványos GB18613-2012 osztály III, ugyanaz, mint a IE2 standard motorok.

Hűtési mód

IC411

Képkockaméret

63-160

Vám

S1

Névleges teljesítménnyel

0,18-11kw

Környezeti hőmérséklet

-20℃ ~ 40℃

Névleges feszültség

200-660V

Gyakorisága

50 Hz-es, 60 Hz-es or50Hz / 60Hz

Védettség

IP55, IP56

Fázis

3

Lengyelek

2 P-4P 6 P

Szigetelési osztály

F

ház

alumínium

Gazdaságok Hengsu az egyik a vezető kínai gyártók és szakmai gyártó ce bizonyult alumínium héj réz kanyargós ellenállás elektromos motor. Az egyik a híres elektromos motor márkák kínálunk Önnek kedvező áron. Üdvözöljük vásárolni a minőségi elektromos motor gyártott-ban Kína, és ellenőrizze az árlista, a mi gyár.

Hot Tags: CE bizonyult alumínium héj réz tekercselési ellenállás villanymotor szállítók Kína, a gyár, a márkák, árlista, Ár, gyártott-ban Kína, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: