Haza > Termékek > Aszinkron Motor > Y2 Kisfeszültségű Motor

Y2 Sorozat alacsony feszültségű nagy nyomaték nagy teljesítményű Motor

Y2 Sorozat alacsony feszültségű nagy nyomaték nagy teljesítményű Motor
Y2 sorozat alacsony feszültség nagy nyomaték nagy teljesítményű motor alacsony feszültségű sorozat motor tervezett Y2 alapuló Y2-sorozat, és elfogadja a magas technológia mind otthon és külföldön, kitágítja a hatalom alacsony feszültségű motorok. Ez hozzászokott hajt mindenféle nagy általános gépek és berendezések.
Termék részletek:

Y2 sorozat alacsony feszültségű nagy nyomaték nagy teljesítményű motor

Y2 kisfeszültségű sorozat motoris tervezett Y2 sorozat, és fogadja el a thehigh technológia mind otthon és külföldön, kitágítja a hatalom alacsony feszültségű motorok. Ez usedto autóval mindenféle nagy általános machineryand berendezések.


Hűtési mód

IC411

Képkockaméret

355-500

Vám

S1

Névleges teljesítménnyel

200-1400kw

Környezeti hőmérséklet

-20℃ ~ 40℃

Névleges feszültség

380V

Gyakorisága

50 Hz-es, 60Hz

Védettség

IP55

Fázis

3

Lengyelek

2 P, 4P 6 P 8P 10 P

Szigetelési osztály

F

Protectfeature

Teljesen zárt
Gazdaságok Hengsu egyike a vezető kínai gyártók és szolgáltatók szakmai gyártási sorozat y2 alacsony feszültség nagy nyomaték nagy teljesítményű motor. Az egyik a híres elektromos motor márkák kínálunk Önnek kedvező áron. Üdvözöljük vásárolni a minőségi elektromos motor gyártott-ban Kína, és ellenőrizze az árlista, a mi gyár.

Hot Tags: y2 sorozat alacsony feszültség nagy nyomaték nagy teljesítményű motor a szállítók Kína, a gyár, a márkák, árlista, Ár, gyártott-ban Kína, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: