Haza > Termékek > Aszinkron Motor > YC kondenzátor Start Motor

YC / YCL sorozatú egyfázisú kondenzátorindítású indukciós motor

YC / YCL sorozatú egyfázisú kondenzátorindítású indukciós motor
Hot-selling 110V 220V alacsony energiafogyasztású kondenzátor csillag elektromos motor Alkalmazások: kompresszorok, hűtőszekrények, orvosi készülékek és szerszámgépek stb. Jellemzők: Nagy indítónyomaték, alacsony energiafogyasztás. Öntöttvas vagy öntött alumínium keretek. A névleges teljesítmény 220V / 50HZ. Azt is lehet ...
Termék részletek:

YC / YCL sorozatú egyfázisú kondenzátor indul indukciós motor

Az YC sorozatú nehézfázisú, egyfázisú kondenzátor indítású aszinkronmotor alkalmas kis esztergagépek, szivattyúk, csak az egyfázisú teljesítményű család, a műhelyek adott esetben. Ez a sorozatgyártású motorok olyan fejlett technológiájú tervezést alkalmaznak, amely kiváló minőségű matricákhoz alkalmazkodik, gyönyörű megjelenéssel, teljesítményteljes, fejlett, kényelmes, rugalmas üzemeltetéssel és karbantartással, összhangban az ICE szabvány vonatkozó rendelkezéseivel.

YC sorozatú motorok teljesen zárt ventilátoros hűtésű 3HP a következő, a kimeneti kondenzátor indítása, 50Hz névleges feszültség indító nyomatéka nagyobb, mint 3-szor, a 60 Hz-nél, mint 2,75-szor, a kimeneti teljesítmény a 4HP fent, kondenzátor indítás, futás és koncentrált indító nyomaték, sima futás, alacsony hőmérséklet, alacsony zajszint és nagyobb overbad teljesítmény.

Az YCL sorozatú nehézfeszültségű egyfázisú kondenzátor indítású aszinkron motor alkalmas kis esztergagépek, szivattyúk, csak az egyfázisú tápegység családi üzemek vezetésére. Ez a sorozatgyártó motorok olyan speciális technikákat alkalmaznak, amelyek kiváló minőségű anyagokhoz alkalmazkodnak, a gyönyörű megjelenés és a fejlett teljesítmény, az egyszerű karbantartás és a megbízható működés, az alacsony hőmérséklet, az alacsony zajszint, a kis indítóáram, az indító nyomaték és az ICE szabvány vonatkozó rendelkezései.

YCL sorozatú motor, alakja és YC sorozatú kondenzátor indítású aszinkron motorok, a YC motor teljesítményének standardjaival, átlagosan 8,74K-os hőmérsékleten, átlagosan 4,21% -os teljesítménynövekedés, átlagos teljesítményfaktor-növekedés 0,16, maximális nyomaték Megjegyzések átlag növekedése A minimális nyomaték 0,46-szorosa a 0,348-as többszörösek átlagos indítónyomatékának, az átlagos indítási áram 18,1A-nál alacsonyabb.


Hűtési módszer

IC411

Keretméretek

71-132

Kötelesség

S1

Névleges teljesítmény

0.18-3.7kw

Környezeti hőmérséklet

-15 ~ 40

Névleges feszültség

110V, 220V

Frekvencia

50 Hz, 60 Hz

Védelmi osztály

IP55, IP56

Fázis

1

lengyelek

2 4 6

Szigetelési osztály

F

Temp. emelkedik

= 80K

YC single phase capacitor start electric motor made in china.jpgelectric motor company 2.jpgsilicon steel sheet 800.JPGelectric motor supplier rotator.jpgYL SERIES SINGLE PHASE CAPACITOR ELECTRIC MOTOR.jpg

Hengsu Holdings az egyik vezető kínai gyártók és beszállítók szakosodott yc / ycl sorozatú egyfázisú kondenzátorindítás indukciós motor. Mint az egyik legismertebb villanymotor márka, ésszerű áron kínálunk Önnek. Köszönjük, hogy megvásárolta Kínában gyártott minőségi villanymotort, és gyárunkkal ellenőrizze az árlistát.
Hot Tags: yc / ycl sorozatú egyfázisú kondenzátor indítás indukciós motor beszállítók Kínában, gyár, márkák, árjegyzék, ár, készült Kínában, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: