Haza > Termékek > Aszinkron Motor > YEJ2 Elektromágneses fék Motor

YEJ2 Elektromágneses fék három fázisú indukciós Motor

YEJ2 Elektromágneses fék három fázisú indukciós Motor
YEJ2 elektromágneses fék ac indukciós motor YEJ2 sorozat motorok jobb termékek sorozat részére három fázis. Accord, T6456/JB-2010 igények, és az elektromos teljesítmény accord YE2 sorozat műszaki szabvány. A vezérlő elektromos áram kell szinkronizálni...
Termék részletek:

YEJ2 elektromágneses fék három fázisú indukciós motor

YEJ2 sorozat motorok sorozat részére jobb termékek. Accord, T6456/JB-2010 igények, és az elektromos teljesítmény accord YE2 sorozat műszaki szabvány. A villamos energia, az adatkezelő a villamos energia, a motor kell szinkronizálni.
Az elektromos motorok felszereltsége elektromágneses fék-tengely végén villamosenergia-off, lassító lemez lesz automatikusan lenyomásakor a csapágypajzs-súrlódás fékezőnyomaték, és megáll a motor működtetését, a terhelés fék időtartama módosul, a keret mérete a motor, tartománya 0,15-0,45 másodperc. Ez a fajta motor célja, mint a hajtóerő a különböző gépek, és széles körben használják a mechanikus edzés szerszámgépek, szállító gépek, csomag, famegmunkálás, élelmiszer, Vegyészmérnöki, textil, építkezés, üzlet, roll ajtó gépek.


Képkockaméret

63-160

Brakingandamp; #160; idő;

0,15-0.45S

Vám

S1

Névleges teljesítménnyel

0,12-45kw

Környezeti hőmérséklet

-15℃ ~ 40℃

Névleges feszültség

380V

Gyakorisága

50Hz60HZ

Hőm. emelkedése

80K 105K

Fázis

3

Lengyelek

2P-4 P 6P 8 P

Szigetelési osztály

B/F

Ház

öntöttvas vagy Al
Gazdaságok Hengsu egyike a vezető kínai gyártók és szolgáltatók szakmai gyártási yej2 elektromágneses fék három fázisú indukciós motor. Az egyik a híres elektromos motor márkák kínálunk Önnek kedvező áron. Üdvözöljük vásárolni a minőségi elektromos motor gyártott-ban Kína, és ellenőrizze az árlista, a mi gyár.

Hot Tags: yej2 elektromágneses fék három fázis ac indukciós motor szállító Kínában, gyári, márkák, árlista, Ár, gyártott-ban Kína, elektromos motor márkák
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat: