Haza > Hírek > Tartalom
2016 Németország Berlin Motor Kiállítás
Sep 08, 2017

Transzformátor ága Kína elektromos berendezések ipar egyesület, szigetelőanyagok, kis-és közepes méretű motor egyesület, frakcionált lóerős motorkerékpárok ága szervezett iparági vállalkozás vezetői és szakértők, hogy látogassa meg Németországban, amelynek középpontjában az utazás, hogy látogassa meg a 2016 Berlin tekercs, szigetelő anyagok és elektromos készülékgyártás "kiállítás, valamint a kapcsolódó elektromos mező és műszaki kommunikáció.


"Berlini tekercs, szigetelőanyagok és elektromos készülékgyártás kiállítása" 2016. május 10-12-én lesz Berlinben a nemzetközi kiállítási központban, a Berlinben, Németországban először 1996 óta, először 1996 óta, egy évig tartó kiállítás több mint 20 éve a történelem. Most lett a világ legbefolyásosabb elektromágneses tekercselése, villanymotor, transzformátorgyártás és visszatekerés és elektromos szigetelés szakosított kiállítások. A kiállítói statisztikák szerint összesen 2015-től Kína, Németország, Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, az Egyesült Államok, Kanada, Japán és más 44 ország és régió 750 vállalat, több mint 25000 négyzetméteres kiállítási terület. 7000 szakmai látogató 88 országból és régióból.


Kiállítási terület: anyagok: ritkaföldfémérc, állandó mágneses anyagok, mágneses anyagok, amorf anyagok, permeabilitás, vezetőképes anyagok, szigetelő festékek, szigetelőanyagok, gyanták, filmek, laminált termékek, ragasztók, ragasztószalagok és kompozit anyagok, csillám termékek, impregnált rost termékek, műanyagok és más szigetelőanyagok, elektromos széntermékek és elektromos ötvözet stb. Műszerek és berendezések osztály: tekercselőgép, menetvágó gép, kábel gép, rajzológép, laminálás, kúpos gép, terminál gép, bélyegzés, vágás, hegesztés, bevonó berendezés, armatúra teszter, dinamikus kiegyensúlyozó gép, fékpad, szigetelő teszter, mágneses mérőműszer, online detektor, CAT, mechanikai vizsgálóberendezések, mint például gyártási és vizsgálati berendezések; Vezérlőrendszer és készülékosztály: motor (motor); Motorvezérlő rendszer és szervo rendszer, tekercs tekercselés, hajtások, szabályzókészülékek, számjegyvezérlő berendezések, transzformátorok, frekvenciaváltók, átalakítók, speciális berendezések, elektronikai alkatrészek és eszközök stb. Termékek: kommutátor, csapágy, kommutátor és ecset, , tengely, bélyegzés, zárófedél, hővédő, vezetékek, műszaki műanyag, csatlakozó, csatlakozó. Transzformátor csontváz, motorház, armatúra, kernel, állórész, rotor, precíziós alkatrészek, érzékelők, kapcsolók, tápegységek és kapcsolódó termékek.


Egyesület szervez tagjait, hogy látogassa meg a kapcsolódó villamos mezőt és technikai cseréket. Az elrendezés megkönnyítése érdekében a szervezők transzformátor ágának Kína villamos berendezések ipar egyesület, szigetelőanyagok, kis-és közepes méretű motor egyesület, frakcionált lóerős motorkerékpárok ág igényel iparági osztályok pozitív választ, regisztráljon a lehető leghamarabb.