Haza > Hírek > Tartalom
A Motor kezdete
Jan 14, 2017

A következők: motor indítási mód, automatikus feszültség csökkentése teljes nyomás közvetlen start kezdő, y - delta kezdő, puha starter, inverter.

Teljes nyomás közvetlenül indítása:

A kapacitás és a terhelés a villamosenergia-hálózat lehetővé teszi a teljes nyomás közvetlenül a feltétellel kiindulási, úgy, hogy használja a közvetlen kezdő. Előnye, hogy a vezérlő kényelmes, egyszerű karbantartás, és több gazdasági. Főként a kis teljesítményű motor kezdve, megmentése energetikai szempontból, nem lehet nagyobb, mint a 11 kW-os motor, ezzel a módszerrel.

Automatikus feszültség csökkentése, kezdve:

Segítségével a autotransformer megérintette a csökkentett nyomás, képes alkalmazkodni a szükséges-ból különböző terhelési kezdve, és kap egy nagyobb nyomatékra, egy ilyen, gyakran használják a kezdő nyomást megszüntet a nagy kapacitású motoros kiindulási. A legnagyobb előnye kezdve nyomaték is nagyobb, ha a csapot, 80 %-ban összerezzenés a nyomaték lehet akár 64 %-a közvetlen kezdő. És állítsa be a nyomatékra megérintésével. Még mindig széles körben használják.

Y - delta indítása:

Az állórész normális működéséhez kanyargós delta kapcsolat rövidrezárt aszinkron motoros, ha az állórész kezdő időpontjában tekercsek a star, várakozás-re befejezéséhez csatlakozni egy háromszög, csökkentheti a kezdő jelenlegi, hogy csökkentsék hatását a rács.

Lágy indító:

Ez használ a fázis shift feszültségszabályzó szilícium vezérelt felismerni, hogy a szabályozó a motor indítása elve, ez főleg a motor vezérlő indítása, kezdő hatása jó, de ára magasabb. Tirisztoros használatával Tirisztoros harmonikus beavatkozás nagyobb munkahelyi, van egy bizonyos befolyást gyakorolt a villamosenergia-hálózat. További feszültség ingadozás is hatással lesz a tirisztor összeköttetések, különösen hogyan Tirisztoros ugyanabban a tápkábellel hálózat. Így a tirisztor bukási arány magasabb, mert magában foglaló elektronikus technológia, ezért is karbantartó technikusok követelmény, hogy magasabb.

Átalakító:

Inverter az a legmagasabb műszaki tartalom a modern motor vezérlő területen, a legteljesebb ellenőrzési funkció, a motor vezérlő szerkezet, ez a változó a gyakorisága, a villamosenergia-hálózat beállításához a fordulatszám és nyomaték a motor vezérlő legeredményesebben. Mert magában foglaló elektronikus technológia, számítástechnika, így az ára magas, túl magas, karbantartó technikusok, követelmény, hogy elsősorban kell sebesség és a nagy sebességű ellenőrzési követelmények területén.